WordPress Basis

Logo TailorIT RGB

WordPress Basis

 99,00

WordPress Basis

Online marketing wordt steeds belangrijker. Veel bedrijven en traditionele marketeers hebben te weinig kennis om mee te groeien in deze snelle ontwikkeling. In deze training leer hoe je zelf je eigen website maakt én beheert in WordPress.

Doel

Zonder website kom je tegenwoordig niet meer mee als bedrijf. Bedrijfseigenaren die geen website hebben, vrezen vaak dat zoiets te duur is of dat ze deze niet zelf kunnen updaten. Maar wat nou als deze argumenten allebei niet waar zijn?
In deze training leer je hoe je zelf een eigen website maakt én beheert in WordPress zonder de kosten van een webdesigner of een programmeur, én zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die eenvoudig zelf een eigen website wil leren bouwen en onderhouden in WordPress. Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag.

Voorkennis

Er is geen specifieke (technische) kennis vereist.

Vorm

Online

Inhoud

Stap voor stap word jij begeleid in het opzetten van jouw eigen website. Je leert bovendien waarmee je rekening moet houden en hoe je jouw site gemakkelijk weer kunt bijwerken. Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag. Bespaar duizenden euro’s en bouw en onderhoud zelf je website.

Onderwerpen die worden behandeld zijn:
Intro
Installatie
Interface settings
Voorbereiding
Template selectie
Template installatie
Website layout
Pagina instellingen
Belangrijke template options
Contact pagina
Over ons pagina
Portfolio pagina
Blog pagina
Homepagina instellingen
Footer
Plugins
Ebook checklist webteksten

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Deze online training kan los of in combinatie met een WordPress (prive-/)maatwerk training worden aangeschaft. In een dergelijke training kan onze docent nog dieper ingaan op de verschillende aspecten en mogelijkheden die WordPress kan bieden.

6 maanden online toegang

€ 99

Cursusdata

Niet van toepassing

Andere data?

Locaties

Niet van toepassing

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.