SSCP Information Security

Logo TailorIT RGB

SSCP Information Security

 3.195,00

SSCP Information Security

CISSP is hét certificaat voor de ervaren security professional. Om ook aan de behoefte van beginnende security professionals tegemoet te komen, is het SSCP-curriculum (Systems Security Certified Practitioner) ontworpen. Bovendien biedt SSCP juist voor hen zonder specifieke security-achtergrond een ideale opleiding en certificering om op een herkenbaar niveau security-kennis te beheersen.

Doel

Het SSCP is ontworpen als een internationale standaard voor information security practitioners. En richt zich op de uitvoering en implementatie van security beleid en maatregelen.

Doelgroep

T-professionals zonder specifieke security-kennis, netwerk- of systeembeheerder, programmeur, helpdesk medewerker, database administrator met hbo-werk- & denkniveau en algemene ICT-kennis. De training en het examen zijn Engelstalig.

Voorkennis

IT-professionals zonder specifieke security-kennis, netwerk- of systeembeheerder, programmeur, helpdesk medewerker, database administrator met hbo-werk- & denkniveau en algemene ICT-kennis. De training en het examen zijn Engelstalig.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

De SSCP information security training is een bondige, allesomvattende training die alle zeven domeinen van SSCP omvat:
access control
analyses en monitoren
cryptografie
malicious codenet
werken en telecommunicatie
risico, verantwoordelijkheden en herstel
security operations en administratie

Vervolgopleidingen

SSCP kan uitstekend dienen als opstap naar een CISSP-certificering. Het biedt een goede basis en geeft bovendien een jaar vrijstelling op de werkervaringseis van vijf jaar die geldt voor CISSP.

Bijzonderheden

Na het succesvol afronden van het SSCP information security-examen ontvang je een certificaat. Heb je daarbij minimaal een jaar informatiebeveiliging werkervaring dan heb je recht op het voeren van de SSCP-titel achter je naam. Een professionaliseringskenmerk dat je herkenbaar maakt in de markt.

5 dagen

€ 3.195

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

SKU: SSCP Categorieën: , , Tag:
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.