SAFe Agilist (SA)

Logo TailorIT RGB

SAFe Agilist (SA)

 1.295,00

SAFe Agilist (SA)

In deze tweedaagse cursus krijgen de deelnemers de kennis die nodig is om een Agile transformatie te leiden aan de hand van het Scaled Agile Framework, met de onderliggende principes van lean denken voor het gehele product ontwikkelingsproces.

Doel

In deze tweedaagse cursus krijgen de deelnemers de kennis die nodig is om een Agile transformatie te leiden aan de hand van het Scaled Agile Framework, met de onderliggende principes van lean denken voor het gehele product ontwikkelingsproces. Na deze cursus heeft u een goed begrip van zowel de principes als de praktijk, waarbij het Framework ondersteuning biedt aan Lean-Agile Programma’s, Agile Scaling, Lean-Agile Program Portfolio Management, en Leiderschap in Scaling. Kortom het vormen van een volledige Agile Enterprise.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor mensen die in grote mate betrokken zijn bij het opschalen van agile binnen de organisatie. Dit zijn onder meer executives, managers, consultants, Lean-Agile Leiders en Agile change agents.

Voorkennis

Deze opleiding veronderstelt fundamentele kennis van agile, bij voorkeur aangevuld met ruime praktijkervaring.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

De opleiding bestaat uit twee dagen met een uitgebreid en praktisch programma. Op de verschillende dagen komen de volgende themas aan bod:

Dag 1
Introductie in SAFe
Lean Thinking
Scaling Agile
Agile Release Train (deel 1)

Dag 2
Agile release Train (deel 2)
Portfolio
Scaling Leadership

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Na de training ontvang je een link naar het online examen. Hierna heb je 10 dagen de tijd om deze af te ronden. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je automatisch het SAFe Agilist (SA) certificaat

2 dagen

€ 1.295

Cursusdata

16 en 17 juli 2019

9 en 10 september 2019

16 en 17 oktober 2019

3 en 4 december 2019

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.