Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE)

Logo TailorIT RGB

Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE)

 2.180,00

Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE)

Heldere, eenduidige requirements zijn essentieel voor het welslagen van uw ICT project(en). Het merendeel van de projecten zal – waarschijnlijk ook bij u – niet succesvol verlopen vanwege slecht geformuleerde eisen. Wilt u leren eenduidige en begrijpelijke requirements op te stellen, dan is dit de training voor u.

De 3-daagse Nederlandstalige Requirements Engineering en Management training is tevens een uitstekende voorbereiding op het ‘Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE)’ examen en voldoet aan de eisen die door IREB zijn gesteld.

Doel

Deze 3-daagse Requirements Engineering en Management training leidt op voor het internationale IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) Foundation examen.

Doelgroep

De training over Requirements Engineering en Requirements Management is bedoeld voor medewerkers die requirements opstellen, valideren en managen of verantwoordelijk zijn voor het requirementsproces.

Voorkennis

Er worden geen specifieke eisen gesteld om deel te kunnen nemen aan de training en aan het examen.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

DAG 1:
Introductie en fundering
Systeem en systeem context
Requirements proces
Requirements documentatie
Requirements documentatie in natuurlijke taal

DAG 2:
Herhaling dag 1 
Requirements modelleren
Requirements validatie en onderhandelen

DAG 3:
Herhaling dag 1 en 2
Requirements management
Requirements tooling
IREB-CPRE examen training 

IREB-CPRE examen

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Requirements Engineering en Management training:
De algemene doelstelling van deze 3-daagse training is het verbeteren van kennis en het opdoen van praktische vaardigheden op het gebied van Requirements Engineering en Requirements Management. Specifieke doelstellingen van de training zijn:

Verbeteren van de Requirements Engineering en Management activiteiten binnen het project en uw organisatie.

Kennisnemen van internationale standaarden, best practices, praktijkvoorbeelden en het opdoen van praktische vaardigheden.

Voorbereiden op het officiële IREB-CPRE examen.

Hoe verkrijgt u het internationaal erkende CPRE – Certified Professional for Requirements Engineering Foundation certificaat?
Deze Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE) training is een training waardoor u als professional, werkzaam op het gebied van Requirements Engineering, kunt worden gecertificeerd. De training behandelt zowel de internationale terminologie als de standaarden, technieken en methoden op het gebied van Requirements Engineering en Management. Het internationaal erkende examen wordt afgenomen door het exameninstituut iSQI (International Software Quality Institue). U legt het multiple choice examen aan het einde van de derde dag af. Het IREB-CPRE examen duurt 75 minuten. Het Foundation level certificaat ontvangt u voor de rest van uw leven.

3 dagen

€ 2.180

Cursusdata

3, 10 en 17 november 2021

3, 10 en 17 december 2021

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.