Privé Coaching Traject Groeien en Bloeien

Logo TailorIT RGB

Privé Coaching Traject Groeien en Bloeien

 945,00

Privé Coaching Traject Groeien en Bloeien

 • “Ik loop vast in mijn dagelijkse routine! Altijd weer hetzelfde! Geen afwisseling, dagelijkse sleur, gebrek aan inspiratie!! Ik wil het anders en misschien ook iets anders!!”
 • “Vanochtend dacht ik het nog. Is dit nu echt wat ik wil?! Word ik hier gelukkig van?! Het antwoord gaf ik tegelijkertijd: nee!! Wat nu?”
 • “Wie ben Ik? Wat kan ik? Hoe kom ik daar? En nu?? Herkenbare vragen die iedereen zich wel een stelt. Dus? en nu?!
 • Je hoort het: 'Maak gebruik van je talenten'. Dat klopt natuurlijk als een bus. Maar wat moet je als je niet eens weet wat je talenten zijn? Laat staan: hoe kun je daar achter komen? Het woord 'talent' kun je hier over overigens prima vervangen door worden als 'kracht', 'mogelijkheden', 'capaciteit' en 'kundigheid'. Het komt daarom op hetzelfde neer: hoe kun je uitvinden waar je goed in bent, wat je ermee kunt doen en hoe je dat ook vervolgens doet.

  Doel

  Tijdens een intake gesprek bepaalt de coach gezamenlijk met de betrokkene welke resultaten er met het traject bereikt dienen te worden. Daarbij wordt gereflecteerd op de persoonlijke manier van kijken, denken en doen en wordt een vertaalslag naar het behalen van persoonlijke groeidoelen en het verwezenlijken van wensen en dromen gemaakt.

  Door onze confronterende aanpak, waarin vooral de persoon centraal staat, zijn er effecten op de lange termijn aanwezig. De deelnemer wordt geprikkeld om bij de eigen manier van werken stil te staan en deze bewust te veranderen. Een proces dat met een privé coaching traject in gang gezet wordt, maar daarmee niet ophoudt.

  Doelgroep

  Een privé coaching traject is voor iedereen geschikt aangezien de specifieke inhoud in de sessies, vooraf wordt afgestemd en volledig op de betreffende deelnemer wordt aangepast.

  Voorkennis

  Er is geen specifieke voorkennis vereist.

  Vorm

  Maatwerk, individuele sessies

  Inhoud

  In de meeste gevallen betreft het een traject van drie sessies.

  Eerste sessie: Basis

  In dit gesprek vindt de introductie en kennismaking plaats. We bekijken wat de huidige situatie is, wat de uitdagingen en valkuilen van de betrokkene zijn en expliciteren de gewenste opbrengst. Vervolgens komen de volgende thema's aan de orde: huidige manier van denken en doen, vinden van blokkades, aanvoelen van grenzen en haalbare doelen stellen.

  Tweede sessie: Verdieping

  Tijdens dit gesprek onderzoeken we je aandachtspunten aan de hand van de ervaringen met de thuisopdracht; waar ervaar je een grens en op wlke manier kun je ermee omgaan. Afhankelijk van deze situatie vindt verdieping op het gebied van toekomstgericht kijken denken en doen, het slaan van piketpalen en bakens op het vlak van persoonlijke groei en het voorbereiden van een actieplan om je persoonlijke doelen te verwezenlijken plaats.

  Derde sessie: Integratie

  In principe is dit de afrondende en sturende sessie waarin de opbrengsten van de voorgaande sessies geborgd worden. Verder komt hierin ook aan de orde hoe betrokkene zelf het leerproces kan voortzetten en wat daarvoor nodig is.

  Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  Na iedere sessie krijgt de betrokkene opdrachten mee. Zo blijft het niet bij theorie maar wordt het geleerde tevens in de dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd.

  3 sessies

  € 945

  Cursusdata

  7, 14 en 21 oktober 2021

  15, 22 en 29 november 2021

  2, 9 en 16 december 2021

  Andere data?

  Locaties

  Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

  Andere locatie?

  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.