Persoonlijke training Work-Life balance

Logo TailorIT RGB

Persoonlijke training Work-Life balance

 1.260,00

Persoonlijke training Work-Life balance

Op zoek naar meer balans tussen werk en Prive? Meer inzicht in jezelf krijgen en beter grenzen leren stellen en nee te leren zeggen? Je vitaler voelen en minder uitgeblust op de bank ploffen? En af komen van het gevoel dat je tijd te kort komt en jezelf voorbij loopt?

Rust en balans creëren begint vooral bij bewust organiseren en structureren van jezelf!

Doel

Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bepaalt de trainer gezamenlijk met je welke doelstellingen er met het traject bereikt dienen te worden. Door deze opzet, waarbij vaardigheden en gedrag centraal staan, wordt duurzamen gedragsverandering bewerkstelligd. De deelnemer wordt geprikkeld om bij de balans van werk en Prive stil te staan en deze bewust te veranderen. Een proces dat met een training in beweging wordt gezet, maar daarmee niet eindigt.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen geschikt, aangezien de specifieke inhoud in de sessies vooraf wordt afgestemd en volledig op de betreffende deelnemer wordt aangepast.

Voorkennis

Vorm

Maatwerk

Inhoud

Onze aanpak met betrekking tot deze trainingen is als volgt:

Eerste sessie

In deze eerste sessie gaan we in op een 6-tal onderwerpen die jij zelf kiest om jouw mentale kracht te meten met de SpectrumEnergiemeting. In deze meting onderzoek je wat jou energie geeft en kost vanuit een 8-tal bronnen: inhoud, onderlinge relaties, invloed van anderen, algehele beleving, emotionele beleving, manier van communiceren, zelfbeleving en eigen ontwikkeling. Deze meting is bewustmakend en vormt het startmoment om de juiste vertaalslag te kunnen maken naar de gedefinieerde doelstellingen en aandachts punten.

Tweede sessie

In deze sessie ontvang je de grafische resultaten terug van de meting. Vervolgens gaan we a.d.h.v. het Prismamodel (doen-reflecteren-kiezen) onderzoeken hoe je meer je kracht gaat benutten vanuit de energiegevers en de energievreters om te buigen, gekoppeld aan de doelstellingen.

Derde sessie

Deze sessie staat in het teken van verdieping en verdere uitwerking van jouw thema's

Vierde sessie

Dit is een afrondende sessie of een sturende sessie naar een follow-up sessie (na 4-6 maanden). We staan stil bij de behaalde doelstellingen en kijken vooruit hoe dit wordt geborgd.

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Na iedere sessie krijgt de deelnemer opdrachten mee. Zo blijft het niet bij theorie maar wordt het geleerde tevens in de dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd.

4 sessies

€ 1.260

Data voor een STAP training worden in overleg met de cursist ingepland.

Cursusdata

5, 12, 19 en 26 juni 2023

6, 13, 20 en 27 juli 2023

9, 16, 23 en 30 augustus 2023

4, 11, 18 en 25 september 2023

10, 17, 24 en 31 oktober 2023

6, 13, 20 en 27 november 2023

1, 8, 15 en 22 december 2023

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

SKU: STAP-PERSOONLIJK-WORK-LIFE Categorieën: , Tags: ,
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.