Persoonlijke training Presenteren kun je leren

Logo TailorIT RGB

Persoonlijke training Presenteren kun je leren

 1.260,00

Persoonlijke training Presenteren kun je leren

Je presenteert jezelf de hele dag. Bij collega's, in een overleg, tijdens het netwerken

In deze training gaan we in op 2 aspecten. Aan de ene kant hoe je nog meer gebruik maakt van je verbale en non-verbale communicatie. Maar ook hoe je verbinding maakt en aansluiting vindt bij diverse gedragsstijlen, of je nou in een overleg iets moet presenteren of voor hele grote zalen. Hoe blijft je authentiek en laat je een onuitwisbare indruk achter?

Doel

Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bepaalt de trainer gezamenlijk met je welke doelstellingen er met de training bereikt dienen te worden. Uitgangspunt is het verbeteren van het geven van presentaties voor grote en kleine groepen en het bewust worden hoe je met behulp van verbale en non-verbale communicatie jouw uitstraling kunt verbeteren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn/haar presentatievaardigheden wil verbeteren en meer gebruik wil maken van de kracht van verbale en non-verbale communicatie.

Voorkennis

Vorm

Maatwerk

Inhoud

Onze aanpak met betrekking tot deze trainingen is als volgt:

Eerste sessie

In deze eerste sessie gaan we in op een 6-tal onderwerpen rondom het thema 'presenteren' die jouw mentale kracht meten met de SpectrumEnergiemeting. In deze meting onderzoek je wat jou energie geeft en kost ten aanzien van 'presenteren' vanuit een 8-tal bronnen: inhoud, onderlinge relaties, invloed van anderen, algehele beleving, emotionele beleving, manier van communiceren, zelfbeleving en eigen ontwikkeling. Deze meting is bewustmakend en vormt het startmoment om de juiste vertaalslag te kunnen maken naar de gedefinieerde doelstellingen en aandachts punten.

Tweede sessie

In deze sessie ontvang je de grafische resultaten terug van de meting. Vervolgens nemen we een presentatie van jou op en die gaan we voorzien van feedback vanuit de verbale en non-verbale communicatie.

Derde sessie

Deze sessie staat in het teken van verdieping en verdere uitwerking van jouw manier van presenteren, waarbij we het profileren vanuit authenticiteit onder de loep nemen.

Vierde sessie

Dit is een afrondende sessie of een sturende sessie naar een follow-up sessie (na 4-6 maanden). We staan stil bij de behaalde doelstellingen en kijken vooruit hoe dit wordt geborgd.

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Na iedere sessie krijgt de deelnemer opdrachten mee. Zo blijft het niet bij theorie maar wordt het geleerde tevens in de dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd.

4 sessies

€ 1.260

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

SKU: STAP-PERSOONLIJK-PRESENTEREN Categorieën: , Tags: ,
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.