PCEP-30-XX: PCEP Certified Entry-Level Python Programmer

Logo TailorIT RGB

PCEP-30-XX: PCEP Certified Entry-Level Python Programmer

PCEP-30-XX: PCEP Certified Entry-Level Python Programmer

PCEP – Certified Entry-Level Python Programmer-certificering is een professionele referentie die uw vermogen meet om coderingstaken uit te voeren met betrekking tot de essentie van programmeren in de Python-taal. Een testkandidaat moet voldoende kennis hebben van de universele concepten van computerprogrammering, de syntaxis en semantiek van de Python-taal, evenals de vaardigheid om typische implementatie-uitdagingen op te lossen met behulp van de Python Standard Library.

PCEP – Certified Entry-Level Python Programmer-certificering toont aan dat het individu bekend is met universele computerprogrammeringsconcepten zoals gegevenstypen, containers, functies, condities, loops, evenals de syntaxis van de Python-programmeertaal, semantiek en de runtime-omgeving.
Door PCEP-gecertificeerd te worden, wordt gegarandeerd dat het individu bekend is met de meest essenti‰le middelen die Python 3 biedt om hem / haar in staat te stellen hun eigen studies op een gemiddeld niveau te starten en hun professionele ontwikkeling voort te zetten.

PCEP – Certified Entry-Level Python Programmer-certificering is een tussenstap naar de PCAP – Certified Associate in Python Programming-certificering en het startpunt voor het starten van een carriŠre in softwareontwikkeling, Python-programmering en aanverwante technologie‰n. Door PCEP-gecertificeerd te worden, kunt u zich onderscheiden van andere kandidaten en uw voet tussen de deur krijgen.

Trainingen
Exameneisen
  • Basic Concepts
  • Data Types, Evaluations, and Basic I/O Operations
  • Flow Control ? loops and conditional blocks
  • Data Collections ? Lists, Tuples, and Dictionaries
  • Functions
  • SKU: PCEP-30-XX Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.