MB-800: Microsoft Dynamics 365 Business Central Functional Consultant

Logo TailorIT RGB

MB-800: Microsoft Dynamics 365 Business Central Functional Consultant

MB-800: Microsoft Dynamics 365 Business Central Functional Consultant

Kandidaten voor dit examen zijn functionele consultants die kernprocessen voor het instellen van applicaties implementeren voor kleine en middelgrote bedrijven. Ze implementeren en configureren de Dynamics 365 Business Central-app, inclusief het instellen van kernappfunctionaliteit en -modules en het migreren van gegevens naar Business Central.

Kandidaten beheren de gebruikersinterface in samenwerking met het implementatieteam om het bedrijf beheersbaarheid en navigatiegemak te bieden. Ze configureren rolcentra, inclusief het aanpassen van inzichten, cues, actietegels, rapporten, grafieken en het uitbreiden van Business Central met behulp van Microsoft Power Platform-componenten.

Kandidaten hebben kennis toegepast om te voldoen aan de behoeften van gebruikers via de Business Central-app, inclusief basiskennis van financieel beheer, verkoop, inkoop en voorraad.

Kandidaten voor dit examen zijn doorgaans gespecialiseerd in een of meer functiesets van Business Central. Ze begrijpen de rol van Business Central in relatie tot de Dynamics 365-suite met applicaties.

Trainingen
Exameneisen
  • Set up Business Central
  • Configure financials
  • Configure sales and purchasing
  • Perform Business Central operations
  • SKU: MB-800 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.