MB-700: Microsoft Dynamics 365: Finance and Operations Apps Solution Architect

Logo TailorIT RGB

MB-700: Microsoft Dynamics 365: Finance and Operations Apps Solution Architect

MB-700: Microsoft Dynamics 365: Finance and Operations Apps Solution Architect

Solution Architects voor Finance and Operations-apps in Microsoft Dynamics 365 zijn vertrouwde adviseurs die door het bedrijfsleven aanbevolen werkwijzen en softwaremogelijkheden begrijpen. Ze leiden teamleden om Dynamics-oplossingen te implementeren die de vooraf gedefinieerde implementatiedoelen kunnen bereiken.

Een oplossingsarchitect is verantwoordelijk voor de integriteit en succesvolle levering van een end-to-end-oplossing. De architect biedt kritische begeleiding tijdens de voorverkoop gedurende het ontwerpproces en blijft toezicht houden gedurende de rest van de levenscyclus van het project om problemen aan te pakken die tijdens de implementatie optreden en om ervoor te zorgen dat de implementatiedoelstellingen worden bereikt.

De oplossingsarchitect moet een brede en diepgaande kennis en ervaring hebben met industriestandaarden en productcapaciteiten. De Solution Architect moet een brede expertise hebben op zowel functionele als technische gebieden van Dynamics-oplossing. Ze moeten kennis hebben van platforms, tools en functionele gebieden zoals financiën, supply chain management en productie. Daarnaast hebben ze uitgebreide domeinkennis in één of meerdere klantsectoren.

Trainingen

Exameneisen
  • Identify solution requirements (30-35%)
  • Design solution components (40-45%)
  • Define solution testing and management strategies (25-30%)
  • SKU: MB-700 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.