MB-600: Microsoft Dynamics 365 + Power Platform Solution Architect

Logo TailorIT RGB

MB-600: Microsoft Dynamics 365 + Power Platform Solution Architect

MB-600: Microsoft Dynamics 365 + Power Platform Solution Architect

Solution Architects voor Microsoft Dynamics 365 + Power Platform leiden succesvolle implementaties en richten zich op hoe oplossingen inspelen op de bredere zakelijke en technische behoeften van organisaties.

Een oplossingsarchitect heeft functionele en technische kennis van de modelgestuurde Power Platform-apps in Dynamics 365, zoals Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 Marketing en Dynamics 365 Sales, gerelateerde Microsoft-cloudoplossingen en andere derde- partijtechnologieën. Een Solution Architect past kennis en ervaring toe tijdens een opdracht. De oplossingsarchitect voert proactief en preventief werk uit om de waarde van de investering van de klant te vergroten en de gezondheid van de organisatie te bevorderen. Deze rol vereist het vermogen om kansen te identificeren om zakelijke problemen op te lossen.

Solution Architects hebben ervaring in functionele en technische disciplines van het Power Platform en modelgestuurde apps in Dynamics 365. Solution Architects moeten ontwerpbeslissingen kunnen vergemakkelijken over ontwikkeling, configuratie, integratie, infrastructuur, beveiliging, beschikbaarheid, opslag en verandermanagement. Deze rol zorgt voor een evenwicht tussen de zakelijke behoeften van een project en voldoet aan functionele en niet-functionele vereisten.

Trainingen

Exameneisen
  • Perform solution envisioning and requirement analysis (30-35%)
  • Architect a solution (45-50%)
  • Implement the solution (20-25%)
  • SKU: MB-600 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.