MB-500: Microsoft Dynamics 365: Finance and Operations Apps Developer

Logo TailorIT RGB

MB-500: Microsoft Dynamics 365: Finance and Operations Apps Developer

MB-500: Microsoft Dynamics 365: Finance and Operations Apps Developer

Kandidaten voor dit examen zijn ontwikkelaars die met Finance and Operations-apps in Microsoft Dynamics 365 werken om applicaties te implementeren en uit te breiden om aan de vereisten van het bedrijf te voldoen. Kandidaten bieden volledig gerealiseerde oplossingen door gebruik te maken van gestandaardiseerde applicatiecoderingspatronen, uitbreidbare functies en externe integraties.

Kandidaten zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van bedrijfslogica door X ++ te gebruiken, Finance and Operations-rapporten en -werkruimten te maken en te wijzigen, gebruikersinterfaces aan te passen, eindpunten en API’s ter ondersteuning van Power Platform-apps en externe systemen te leveren, testen uit te voeren, prestaties te bewaken, gegevens te analyseren en te manipuleren, technische ontwerpen en implementatiedetails, en het implementeren van toestemmingsbeleid en beveiligingsvereisten.

Kandidaten nemen deel aan de migratie van gegevens en objecten uit legacy en externe systemen, integratie van Finance and Operations-apps met andere systemen, implementatie van het levenscyclusbeheerproces van applicaties, plannen van het functionele ontwerp voor oplossingen en beheren Finance and Operations-omgevingen met behulp van Lifecycle Services ( LCS).

Kandidaten moeten een grondige kennis en ervaring hebben met het gebruik van het onderliggende raamwerk, de gegevensstructuren en objecten die zijn gekoppeld aan de Finance and Operations-oplossingen.

Kandidaten moeten ervaring hebben met producten die Visual Studio, Azure DevOps, LCS-tools of SQL Server Management Studio omvatten.

Kandidaten moeten ervaring hebben met het ontwikkelen van code door objectgeori‰nteerde programmeertalen te gebruiken, gegevens te analyseren en te manipuleren met behulp van Transact-SQL-code en het maken en uitvoeren van Windows PowerShell-opdrachten en -scripts.

Trainingen
Exameneisen
  • Plan architecture and solution design (10-15%)
  • Apply developer tools (10-15%)
  • Design and develop AOT elements (20-25%)
  • Develop and test code (10-15%)
  • Implement reporting (10-15%)
  • Integrate and manage data solutions (10-15%)
  • Implement security and optimize performance (10-15%)
  • SKU: MB-500 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.