MB-240: Microsoft Dynamics 365 Field Service

Logo TailorIT RGB

MB-240: Microsoft Dynamics 365 Field Service

MB-240: Microsoft Dynamics 365 Field Service

Kandidaten voor dit examen zijn Dynamics 365 Customer Engagement Functional Consultants met Field Service-expertise. Kandidaten zijn verantwoordelijk voor het implementeren van oplossingen die middelen beheren die de levenscyclus van de buitendienst voltooien.

Kandidaten implementeren de buitendienstprocessen die zijn ontworpen in samenwerking met interne en externe teams. Deze samenwerking omvat het configureren van de standaardadministratiegebieden van de Field Service-applicatie, het implementeren van de Connected Field Service (IoT) -oplossing en de mobiele applicatie en het implementeren van eventuele aanvullende aanpassingen die nodig zijn. Kandidaten zijn verantwoordelijk voor de configuratie en implementatie van de Field Service-applicatie in combinatie met de kerntoepassing voor klantenservice.

Kandidaten moeten kennis hebben van het configureren en aanpassen van componenten van de Field Service-applicatie, inclusief het configureren van services, resources, kenmerken, incidenten, voorraadintegratie, serviceovereenkomsten, resourceplanning, werkorders, servicetaken, buitendienstgebruikersrollen, buitendienstinstellingen , de Connected Field Service (IoT) -oplossing en configuratie van de Field Service Mobile-app.

Trainingen
Exameneisen
  • Configure field service applications (15-20%)
  • Manage work orders (15-20%)
  • Schedule and dispatch work orders (25-30%)
  • Manage field service mobility (10-15%)
  • Manage inventory and purchasing (5-10%)
  • Implement Connected Field Service (10-15%)
  • SKU: MB-240 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.