MB-230: Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Logo TailorIT RGB

MB-230: Microsoft Dynamics 365 Customer Service

MB-230: Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Een Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant is verantwoordelijk voor het implementeren van omnichannel-oplossingen die gericht zijn op service, kwaliteit, betrouwbaarheid, effici‰ntie en klanttevredenheid.

Een Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant implementeert en ontwerpt servicemanagementvisualisaties en -rapporten geleverd door en in samenwerking met de oplossingsarchitect. De Functional Consultant werkt samen met de Customer Engagement-beheerder om Power Platform-componenten te implementeren en te upgraden, inclusief kennismanagement, klantfeedback en verbonden services.

Een Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant moet sterke toegepaste kennis van klantenservice hebben, waaronder: begrip van de terminologie, prioriteiten, standaarden, methodologie‰n, klantenserviceactiviteiten en best practices. De functionele consultant met expertise op het gebied van klantenservice moet een sterke toegepaste kennis hebben van het voldoen aan de behoeften van gebruikers via Dynamics 365-klantenservice, inclusief diepgaand begrip van cases, kennisbeheer, wachtrijen, rechten, resourceplanning, Service Level Agreements (SLA’s), visualisaties, verbonden services, Customer Service Insights, Power Virtual Agents en Omnichannel voor Customer Service. De kennis van de functionele adviseur moet een uitgebreid begrip omvatten van de rol van de klantenservicetoepassing in relatie tot de Dynamics 365-suite van toepassingen, samen met een basiskennis van de oplossingsarchitectuur en kwaliteitsborging.

Trainingen
Exameneisen
  • Manage cases and Knowledge Management (20-25%)
  • Manage queues, entitlements, and service-level agreements (SLAs) (15-20%)
  • Implement scheduling (10-15%)
  • Implement Omnichannel for Customer Service (30-35%)
  • Manage analytics (10-15%)
  • SKU: MB-230 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.