MB-210: Microsoft Dynamics 365 Sales

Logo TailorIT RGB

MB-210: Microsoft Dynamics 365 Sales

MB-210: Microsoft Dynamics 365 Sales

Kandidaten voor dit examen zijn Dynamics 365 Functional Consultants met verkoopexpertise. Kandidaten zijn verantwoordelijk voor het implementeren van oplossingen die een verkooplevenscyclus ondersteunen om efficiënt en effectief te werken om te voldoen aan omzetdoelstellingen, bedrijfsstrategieën en bedrijfsdoelstellingen.

Kandidaten zijn verantwoordelijk voor het configureren en uitbreiden van de kernfunctionaliteit van leads, contactpersonen, accounts, opportunities en ondersteunende entiteiten om deze toe te wijzen aan de verkoopprocessen die bij het bedrijf gelden. Ze identificeren mogelijkheden om Power Apps te gebruiken om uniforme ervaringen voor alle apparaten te ontwikkelen, Power Automate voor applicatie-integratie, bedrijfsprocesstromen en andere automatiseringstools om een ??applicatie te bouwen die de lead-to-cash journey ondersteunt en versnelt.

Kandidaten moeten een sterke bedrijfskennis hebben en bij voorkeur first-person ervaring in de verkoopwereld in een of meer verkooprollen.

Trainingen
Exameneisen
  • Perform configuration (25-30%)
  • Manage core sales entities (50-55%)
  • Configure additional tools and services (15-20%)
  • SKU: MB-210 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.