Loopbaancoaching

Logo TailorIT RGB

Loopbaancoaching

 1.260,00

Loopbaancoaching

Je staat op een kruispunt in je werk en vraagt jezelf af wat nu? In loondienst? ZZp'er worden? Wil ik samenwerken? Bij een groot of klein bedrijf? Wil ik denken of doen?

Om echt te gaan doen waar je gelukkig van wordt en waar je veel werkplezier aan gaat beleven, is het nodig om je eerst af te vragen 'wie ben ik?'. De 2e stap is 'wat kan ik?' en sluiten we af met 'wat wil ik?'?. Een mooie zoektocht naar jezelf en wat je motiveert en inspireert op het gebied van werk.”

Doel

Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bepaalt de coach gezamenlijk met je welke doelstellingen er met het traject bereikt dienen te worden. Door deze opzet, waarbij vaardigheden en gedrag centraal staan, wordt duurzame gedragsverandering bewerkstelligd. De coachee wordt geprikkeld om bij de toekomst van zijn/haar werk stil te staan en eventueel bewuste nieuwe keuzes te maken. Een proces dat met een coachingstraject in beweging wordt gezet en daarmee niet eindigt.

Doelgroep

Een Prive coachingstraject is voor iedereen geschikt, aangezien de specifieke inhoud in de sessies vooraf wordt afgestemd en volledig op de betreffende deelnemer wordt aangepast.

Voorkennis

Vorm

Maatwerk, individuele sessies

Inhoud

Onze aanpak met betrekking tot deze Prive Coachingstrajecten is als volgt:

Eerste sessie

In deze sessie gaan we in op een 6-tal onderwerpen die jij zelf kiest om jouw mentale kracht te meten met de SpectrumEnergiemeting. In deze meting onderzoek je wat jou energie geeft en kost vanuit een 8-tal bronnen: inhoud, onderlinge relaties, invloed van anderen, algehele beleving, emotionele beleving, manier van communiceren, zelfbeleving en eigen ontwikkeling. Deze meting is bewustmakend en vormt het startmoment om de juiste vertaalslag te kunnen maken naar de gedefinieerde doelstellingen en aandachtspunten.

Tweede Sessie

In deze sessie ontvang je de grafische resultaten terug van de meting. Vervolgens gaan we a.d.h.v. het Prismamodel (doen-reflecteren-kiezen) onderzoeken hoe je meer je kracht gaat benutten vanuit de energiegevers en de energievreters om te buigen, gekoppeld aan de doelstellingen.

Derde Sessie

Deze sessie staat in het teken van verdieping en verdere uitwerking van jouw thema's. De vragen 'wie ben ik', 'wat kan ik' en 'wat wil ik' worden concreter vormgegeven.

Vierde Sessie

Dit is een afrondende sessie of een sturende sessie naar een follow-up sessie (na 4-6 maanden). We staan stil bij de behaalde doelstellingen en kijken vooruit hoe dit wordt geborgd.

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Na iedere sessie krijgt de coachee opdrachten mee. Zo blijft het niet bij theorie, maar wordt het geleerde tevens in de dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd.

4 sessies

€ 1.260

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

SKU: STAP-LOOPBAANCOACHING Categorieën: , Tags: ,
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.