Introductieavond Wereld van Verschil

Logo TailorIT RGB

Introductieavond Wereld van Verschil

 35,00

Introductieavond Wereld van Verschil

Nieuwsgierig naar uw gedragsstijl in de Wereld van Verschil? Kom dan kennismaken met deze DISC methodiek tijdens een introductieavond op ons kantoor in Breda.

Doel

Het wordt een leuke, interactieve kennismaking met de methode van MapsTell waarbij gedrag letterlijk in kaart wordt gebracht. Inlooptijd is om 18:30 uur. De workshop zal van 19:00 – 21:30 uur duren.

Doelgroep

Deze introductieavond is voor iedereen die kennis met de Wereld van Verschil wilt maken.

Voorkennis

Vorm

Klassikaal

Inhoud

Iedere deelnemer ontvangt zijn of haar eigen PersonalMap. De plaatsnamen op deze kaart vertellen alles over jouw gedragsstijl, hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Deze kaart zegt dus naast waar je bent, ook wie je bent! Na de workshop heb je meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen van het DISC model. PersonalMapping wordt ingezet bij diverse soorten gedragsinterventies. Denk aan persoonlijke effectiviteit in bewustwording van jezelf. In interpersoonlijke communicatie tussen mensen. En ook in teameffectiviteit voor de optimaliseringen van teams binnen organisaties en bedrijven. De inzet betreffende leiderschap en verkoop zijn onderdelen van PersonalMapping. Tijdens de workshop leer je:

 • Meer over je eigen stijl
 • Het herkennen van andere stijlen
 • De uiterste in de Wereld van Verschil kennen
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  1 avond

  € 35

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Breda

  Andere locatie?

  SKU: INTRODUCTIE-WERELD Categorieën: , , Tag:
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.