Covey praktisch vertaald - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Covey praktisch vertaald – begeleide e-learning

 395,00

Covey praktisch vertaald – begeleide e-learning

Deze training gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in relatie tot de directe omgeving en is daarmee breed toepasbaar. Een ontdekkingstocht door uw persoonlijke gewoonten en de gevolgen hiervan op zowel uzelf als anderen.
De oorspronkelijke titel de 7 eigenschappen van effectief leiderschap lijkt vooral over leiderschap te gaan. Dit gedachtegoed gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in relatie tot de directe omgeving en is daarmee breed toepasbaar. Voor iedereen die op een effectieve manier het beste uit zichzelf wil halen.

Doel
 • U rekent af met belemmerende vooroordelen en reactief gedrag, u weet waar u adequaat invloed op uit kunt oefenen.
 • U heef geleerd doelbewust te handelen vanuit eigen gekozen doelen en prioriteiten te stellen.
 • U hebt geleerd de 7 gewoonten toe te passen om te komen tot een optimale samenwerking met duurzame oplossingen vanuit wederzijds begrip.
 • Doelgroep

  De training is bedoeld niet alleen voor leidinggevenden, maar voor iedereen die zijn/haar eigen persoonlijke effectiviteit in samenwerking met en in relatie tot anderen, duurzaam wil vergroten.

  Voorkennis

  Vorm

  Klassikale training en e-learning

  Inhoud

  In deze training leert u de gewoonten toe te passen in uiteenlopende situaties. U kunt schakelen hierin om zodoende goed af te kunnen stemmen op dat wat nodig is.

  Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
  Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
  De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

  Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning.
  Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning.
  1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

  € 395

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Online

  Andere locatie?

  SKU: M2GO-COVEY Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.