Cloud Essentials Professional (CompTIA)

Logo TailorIT RGB

Cloud Essentials Professional (CompTIA)

 1.680,00

Cloud Essentials Professional (CompTIA)

Deze tweedaagse Cloud Computing training leidt op voor het internationaal erkende CompTIA Cloud Essentials certificaat. Deze certificering is de eerste wereldwijde certificering en standaard die gedragen wordt door zowel CompTIA als de Cloud Credential Council (CCC).

Doel

Deze tweedaagse Cloud Computing training leidt op voor het internationaal erkende CompTIA Cloud Essentials certificaat.

Doelgroep

Deze tweedaagse certificerende Cloud training is bedoeld voor business- en IT managers, business- en IT analisten, business process managers, risk managers, IT-infrastructuur specialisten, IT security managers, IT developers, IT architecten, IT consultants, service providers en systems integrators.

Voorkennis

Om de Cloud training: Cloud Essentials Professional met succes te kunnen afsluiten is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

“Cloud Computing maakt een onstuitbare opmars door en zet de ICT wereld op zijn kop. Applicaties verhuizen steeds vaker van eigen systemen naar de Cloud. Een trend die organisaties helpt om flexibelere organisaties te bouwen, kosten te besparen en efficiënter te werken. Cloud Computing grijpt in op alle aspecten van ICT: operations (Infrastructure as a Service), development (Platform as a Service) en portfoliomanagement voor applicaties (Software as a Service).

De belangrijkste vraag bij Cloud Computing is nu of alle interne processen voldoende klaar zijn om zonder problemen uit te besteden. Het gaat dan over alle processen; operatie-, applicatie-, ontwikkelings- en integratie processen.

In de tweedaagse Cloud training: Cloud Essentials Professional wordt gekeken naar de toegevoegde waarde voor uw business, de te behalen kostenreductie, de snelheid van implementatie en schaalbaarheid, beveiliging en disaster recovery en hoe dit allemaal in de praktijk uitwerkt. Tijdens deze certificerende Cloud training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Dag 1:
Introductie
Inleiding Cloud Computing
Cloud Computing vanuit een business perspectief
Cloud Computing vanuit een technisch perspectief
Cloud Computing opnemen als onderdeel van de IT strategie

Dag 2:
Werken in de Cloud
Beheren en beheersen van de Cloud
Voorbereiding op het examen aan de hand van een proefexamen

Het CompTIA Cloud Essentials examen

Op de tweede dag de Cloud Essentials Professional training ontvangt u een voucher waarmee u later zelf het CompTIA Cloud Essentials examen kunt afleggen bij een Vue/Prometric centra. Het CompTIA Cloud Essentials examen bestaat uit 40 multiple-choice vragen en duurt 1 uur. Het CompTIA Cloud Essentials examen wordt in het Engels afgenomen. Als u een score behaalt van 65% ontvangt u het CompTIA Cloud Essentials certificaat.

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Op de tweede dag de Cloud Essentials Professional training ontvangt u een voucher waarmee u later zelf het CompTIA Cloud Essentials kunt afleggen bij een Vue/Prometric centrum.

2 dagen

€ 1.680

De prijs is inclusief examen. Data voor een STAP training worden in overleg met de cursist ingepland.

Cursusdata

6 en 7 juni 2023

19 en 20 juli 2023

15 en 16 augustus 2023

11 en 12 september 2023

23 en 24 oktober 2023

8 en 9 november 2023

18 en 19 december 2023

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

SKU: STAP-COMPTIA-CLOUDESS Categorieën: , Tags: ,
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.