Certified VoIP Professional (ECVP)

Logo TailorIT RGB

Certified VoIP Professional (ECVP)

 3.900,00

Certified VoIP Professional (ECVP)

Internet en computertechnologie hebben de manier waarop mensen leven, werken en communiceren al veranderd. VoIP (Voice over Internet Protocol) is één van de geconvergeerde technologieën achter deze communicatierevolutie. VoIP is de familie van technologieën waarmee IP-netwerken kunnen worden gebruikt voor spraaktoepassingen, zoals telefonie, spraakberichten en teleconferenties. VoIP omvat oplossingen op bijna elke laag van een IP-netwerk, van gespecialiseerde spraakapplicaties (zoals Skype) tot kwaliteitsmaatregelen van laag niveau die ervoor zorgen dat die applicaties soepel blijven werken.

VoIP- en IP-telefonie worden steeds populairder bij zowel grote bedrijven als consumenten. Internet Protocol (IP) wordt steeds meer gezien als meer dan alleen een manier om gegevens te transporteren, maar ook als een hulpmiddel dat een breed scala aan bedrijfstoepassingen vereenvoudigt en stroomlijnt. Telefonie is het meest voor de hand liggende voorbeeld. VoIP – of Voice over IP – is ook de basis voor geavanceerdere Unified Communications- toepassingen die een steeds transformerend effect kunnen hebben op de manier waarop je zaken doet.

ECVP-certificering omvat VoIP-technologieën variërend van concepten, implementatie tot deployment.Inter.

Doel

VoIP verwijst naar spraakoproepen die via online netwerken worden gerouteerd met behulp van het internetprotocol – het IP-adres dat dient als de ruggengraat van internet en wordt gebruikt om e-mails, expresberichten en webpagina's naar miljoenen pc's of mobiele telefoons te verzenden. VoIP is een unieke bundel technologieën waarmee internetklare apparaten spraak- en andere multimediagegevens via internet kunnen verzenden in plaats van via het telefoonnetwerk. Deze training behandeld Voice of IP-technologieën, concepten, bedreigingen en beveiligingsproblemen.

Doelgroep

De ECVP certificering is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en bouwen van Voice of IP-netwerken.

Voorkennis

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

Introduction to VoIP
Analog to Digital Conversions
Traditional Voice Telephony Principles
VoIP Devices and Cisco Components
Configuring VoIP
Quality of Service (QoS) of VoIP
H.323 Standards
SIP and Supporting Protocols
Megaco Protocol
Resource Reservation Protocol
Wireless VoIP
Encryption Techniques for VoIP
Troubleshooting VoIP Network
VoIP Testing and Tools
Threats to VoIP Communication Network
VoIP Security
Logical Segregation of Network Traffic
Hardware and Software VoIP Vendors
Regulatory Compliance of VoIP
VoIP Hacking

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

De prijs is inclusief het 312-78 examen.

5 dagen

€ 3.900

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.