Certified Information Systems Auditor (CISA)

Logo TailorIT RGB

Certified Information Systems Auditor (CISA)

 3.500,00

Certified Information Systems Auditor (CISA)

De complexiteit van de huidige technologische en zakelijke omgeving vormt een grote uitdaging voor organisaties die de integriteit en beveiliging van hun IT- en bedrijfssystemen willen beschermen en beheersen. Ook neemt de regulering en het toezicht door de overheid almaar toe, waardoor sterkere interne bewaking en transparantie wordt vereist.

De vaardigheden, kennis en praktijk die het gerenommeerde CISA-programma aanbeveelt en evalueert, zijn de bouwstenen om deze uitdaging aan te gaan. Met het behalen van de CISA certificering onderscheidt u zich als specialist op het gebied van audit, controle en beveiliging. Zo leert u ondermeer een audit strategie voor informatiesystemen ontwikkelen en implementeren gebaseerd op risico analyse, die compliant is aan audit standaarden, richtlijnen en best practices.

Doel

Deze training bereidt u voor op het CISA examen van ISACA. Dit examen wordt jaarlijks twee tot drie keer op diverse locaties in Nederland georganiseerd.

Doelgroep

De informatiebeveiliger en/of CISSP gecertificeerde cursist die meer wil leren over het IT Audit proces; de (Non-) IT Auditor profiteert van de training door meer te leren over technical controls.

Voorkennis

Er gelden geen toelatingseisen voor examendeelname. Wel dient u over voldoende relevante praktijkervaring te beschikken om de CISA titel bij een succesvol resultaat te mogen voeren.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Het examen is niet inbegrepen vanwegen de individuele acceptatie van de toelatingseisen voor het betreffend examen

4 dagen

€ 3.500

Cursusdata

8, 9, 10 en 11 november 2021

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.