AZ-220: Microsoft Azure IoT Developer

Logo TailorIT RGB

AZ-220: Microsoft Azure IoT Developer

AZ-220: Microsoft Azure IoT Developer

De Azure IoT-ontwikkelaar is verantwoordelijk voor de implementatie en de codering die nodig is om het cloud- en edge-gedeelte van een IoT-oplossing te maken en te onderhouden. Naast het configureren en onderhouden van de apparaten met behulp van cloudservices, stelt de IoT Developer ook de fysieke apparaten in. De IoT-ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het onderhoud van de apparaten gedurende de levenscyclus.

De IoT-ontwikkelaar implementeert ontwerpen voor IoT-oplossingen, waaronder apparaattopologie, connectiviteit, foutopsporing en beveiliging. De IoT Developer implementeert compute / containers en configureert apparaatnetwerken. De IoT-ontwikkelaar implementeert ontwerpen voor oplossingen voor het beheren van datapijplijnen, inclusief monitoring en datatransformatie met betrekking tot IoT. De IoT-ontwikkelaar werkt samen met data-ingenieurs en andere belanghebbenden om een succesvolle bedrijfsintegratie te garanderen.

IoT-ontwikkelaars moeten goed weten hoe de Azure-services die een IoT-oplossing vormen, moeten worden ge‹mplementeerd, inclusief opties voor gegevensopslag, gegevensanalyse, gegevensverwerking en platform-als-service-opties. IoT-ontwikkelaars moeten de configuratie-instellingen van de Azure IoT-service kunnen herkennen in het codegedeelte van een IoT-oplossing en specifieke IoT-coderingstaken kunnen uitvoeren in ten minste ‚‚n door Azure ondersteunde taal, waaronder C #, Node, C of Python.

Trainingen
Exameneisen
  • Implement the IoT solution infrastructure
  • Provision and manage devices
  • Implement Edge
  • Process and manage data
  • Monitor, troubleshoot and optimize IoT solutions
  • Implement security
  • SKU: AZ-220 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.