Agile en Test Automation

Logo TailorIT RGB

Agile en Test Automation

 695,00

Agile en Test Automation

Met de keuze voor Agile ontwikkeling van veel organisaties en daaraan gerelateerd de opkomst van Continuous Delivery en Continuous Integration is er een hernieuwde interesse en noodzaak ontstaan voor testautomatisering. Het iteratief werken en de korte time-to-market vragen om een veelheid en snelheid aan testen die alleen nog met ondersteuning van de juiste tools kan worden gerealiseerd. In deze training word je bekend gemaakt met nut en noodzaak van testautomatisering bij Agile ontwikkelen en krijg je een beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden van enkele gangbare testtools.

Doel

Het doel van de training is om testspecialisten bekend te maken met succes- en faalfactoren van testautomatisering. Na afloop van de training ben je in staat om effectief testautomatisering in te (laten) zetten.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor testspecialisten (of andere testfunctionarissen) en ontwikkelaars in Agile ontwikkelteams. Ook voor niet-testers is deze cursus een geschikt om een goed beeld te krijgen van de (on)mogelijkheden van testautomatisering.

Voorkennis

We gaan ervan uit dat je de essentie van Agile en Scrum al kent, hetzij door praktijkervaring, hetzij doordat je de training Agile en Scrum Essentials hebt gevolgd, en dat je bekend met het testen van software.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

Waarom testautomatisering bij Agile ontwikkelen?
Welke vormen van testautomatisering?
Welke toepassingsgebieden?
Hoe implementeer je testautomatisering? (succesfactoren en valkuilen);
Benodigde competenties van de testautomatiseerder;
Welke tools zijn beschikbaar en waar worden deze voor gebruikt?
Praktijkcasus: zelf aan de knoppen!

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

In deze training krijg je praktische handvatten en tips die je verder helpen met testautomatisering. Hierdoor krijg je een beter beeld wat je kunt automatiseren, wat het juiste moment is om te starten, welke tools er zijn en wanneer deze geschikt zijn. In de training zul je langs deze weg ook leren welke eisen worden gesteld aan de omgeving en de betrokken specialisten.

1 dag

€ 695

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

SKU: AGILE-TEST-AU Categorieën: , , Tag:
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.