Agile en Scrum Essentials

Logo TailorIT RGB

Agile en Scrum Essentials

 695,00

Agile en Scrum Essentials

IT-organisaties kiezen ervoor om projecten agile aan te pakken, om sneller en goedkoper betere systemen te realiseren. Sta je voor de keuze van een methode en wil je een genuanceerd beeld waarin ook de valkuilen van agile werken worden behandeld? Door deze training te volgen weet je wat agile onderscheidt van traditionele aanpakken en begrijp je de essentie van agility.

Doel

In agile projecten worden in korte, overzichtelijke perioden de risico's van softwareontwikkeling beheersbaar gemaakt. Performanceverbeteringen van meer dan 100% zijn kenmerkend. Scrum is een agile methode die veel wordt toegepast. De kracht van agile zit echter niet in de methode, maar in hoe deze wordt toegepast. Kennis van het agile manifesto en de agile principes en het daadwerkelijk toepassen ervan vormt een belangrijke succesfactor bij het agile werken.

Doelgroep

Iedereen die in zijn werk met agile ontwikkelingen te maken heeft raden we deze cursus aan. Project- en teamleiders, ontwerpers, ontwikkelaars, testers en beheerders

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

Deze onafhankelijke cursus behandelt de fundamenten van agility, het agile manifesto en de agile principes. De methode Scrum wordt toegelicht en u leert de belangrijkste elementen van Scrum als agile methode: rollen, ceremonies en werkproducten. Ook wordt Scrum gepositioneerd naast andere agile methodes als eXtreme Programming en RUP.

Inzicht in agile, Scrum, XP en RUP
de basisprincipes van agile ontwikkelmethoden
het agile manifesto
specifieke kenmerken van Scrum
relatie van Scrum tot XP en RUP
risico's bij de invoering van een agile ontwikkelmethode

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

Deze training is een uitstekende voorbereiding voor de Practitioner cursussen Scrum Master, Scrum Product Owner en Agile Project Management en Scrum.

1 dag

€ 695

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.