Subsidieregeling NL Leert Door

06 jul Subsidieregeling NL Leert Door

Afgelopen maand mochten wij het nieuws rondom de subsidie naar buiten brengen. Inmiddels staan we ook op de site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: Vind Je Update | Hoe werkt Nederland

Kosteloos een training of opleiding volgen (alle sectoren)

De Covid-19 uitbraak heeft gezorgd voor een enorme spanning op de arbeidsmarkt.
Meer dan ooit is het daarom belangrijk dat we productief, duurzaam en wendbaar inzetbaar blijven. Nu onze economie door de pandemie hard is geraakt, biedt de overheid een subsidieregeling aan waarmee je je kosteloos kunt bijscholen en je positie op de arbeidsmarkt verbetert met inzet van scholing: ‘NL Leert Door’.

Kom ik hiervoor in aanmerking?
Ben jij zelfstandig ondernemen, ZZP’er, flexwerker, in loondienst of op zoek naar werk?
Ben je minimaal 18 jaar en nog niet met pensioen?
Dan kan je je kosteloos laten bij- of omscholen via deze regeling.

Kan ik hiervoor terecht bij Tailor iT?
In onze vorige nieuwsbrief gaven we aan dat we in het kader van de subsidieregeling ‘NL Leert Door’ van juli 2021 t/m december 2021 gratis online trainingen mogen aanbieden. Onlangs is de termijn uitgebreid, hierdoor mogen we de online training van juli 2021 t/m mei 2022 gratis aanbieden.

Hierbij kijken we naar de volgende mogelijkheid:
Alle sectoren (tailorit.nl)

Start traject
We zijn het traject voor alle sectoren op 1 juli 2021 gestart. Na jouw inschrijving ontvang je van ons de officiële inschrijfformulieren. Deze dien je ingevuld aan ons te retourneren waarna je van ons een definitieve bevestiging ontvangt. Het gratis aanbod is beschikbaar zolang de subsidie strekt (250 trainingen, VOL = VOL)
Voorwaarde is wel dat jij je scholingstraject positief afsluit. Je krijgt bij de training persoonlijke begeleiding om jouw leerdoelen te realiseren.

Samenwerking
De aanvraag voor het traject voor alle sectoren is ingediend in samenwerking met diverse opleiders zoals Berlitz Schools of Languages en Amice.

Het aanbod
De volgende trainingen behoren bij het traject:

Wil je je gelijk voor één of meerdere (maximaal 4) trainingen inschrijven? Klik dan hier en geef aan voor welke training(en) je je wilt inschrijven.Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.