SLIM: Subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb

09 mrt SLIM: Subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen per jaar beschikbaar voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het midden- en kleinbedrijf: mkb. Daarnaast komt € 1,2 miljoen beschikbaar om leren en ontwikkelen te stimuleren in grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- en recreatiesector.

Tailor iT/ Tailor You wil, als deskundig trainingspartner, haar relaties op de hoogte stellen van deze tijdelijke subsidiemogelijkheid. Het samenstellen van een training waarbij de trainingsinhoud op de behoeften van de medewerk(st)ers wordt gebaseerd en in nauw overleg wordt samengesteld, zit in ons DNA.

Met de nieuwe subsidiemogelijkheid kunnen we hierbij extra ondersteuning bieden. We bieden ondersteuning bij het maken van een analyse van de jouw onderneming, stellen hierbij een opleidings- of ontwikkelplan op en zorgen ervoor dat de scholingsbehoefte vanuit het perspectief van de onderneming inzichtelijk gemaakt wordt.

Op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, kan je meer informatie vinden over de subsidiemogelijkheden.

Wil je meer informatie over het opstellen van een op maat gemaakt opleidingsplan, neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen je graag!

Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 085 02 01 070 of info@tailorit.nlMeer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.