Privé Coaching Traject Krachtig adviseren

15 jun Privé Coaching Traject Krachtig adviseren

  • “Ik heb mijn best gedaan om de vraag van de klant te vertalen in een advies! Ik snap niet dat het niet goed is aangekomen.”
  • “Hoe zorg ik er, als intern adviseur, voor dat ik vanaf het begin van een project betrokken word en niet pas in een laat stadium?”
  • “Mijn opdrachtgever vond mijn advies prima en toch kreeg ik de opdracht niet! Hoe kan dat?”

Adviseren is een kunst! Krachtig adviseren is een kunst in het kwadraat. Het gaat bij adviseren om meer dan de gevolgde procedure en de inhoud van het advies. Het gaat om acteren op meerdere niveaus tegelijkertijd en dat vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de adviseur.

In deze training staat de persoon van de adviseur in relatie tot zijn/haar omgeving centraal. Snappen hoe het bij uzelf werkt en van daaruit een relatie kunnen maken, met mensen in uw omgeving, is voorwaarde van een krachtig adviesproces. Het gaat daarbij niet alleen om de kwaliteit van de inhoud van het advies, maar zeker ook om het proces dat wordt doorlopen.

Onderstaand kunt u onze training vinden:Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.