Onze visie

Onze Visie

Het opleiden van mensen is belangrijk. Voor bedrijven en organisaties waar mensen werkzaam zijn, maar ook voor de ontwikkeling van de persoon zelf. Beschikken over de juiste kennis zorgt voor toegevoegde waarde. In een gezonde economie draait het uiteindelijk om toegevoegde waarde van het bedrijfsleven.

De duidelijke trend van de laatste jaren is customized trainen. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden in de behoefte van standaard trainingen naar maatwerktrainingen. Het leren van juist die kennis en vaardigheden die relevant zijn op de werkplek en die passen bij de functie.

De manier van leren is naast de relevantie de tweede belangrijke peiler in het opleiden. De mens en de behoefte staan centraal. Tailor iT Training gaat ervan uit dat ieder mens verschillende trainingsbehoeften heeft.

Dit komt omdat ervaring, voorkennis, functies en werkomgeving verschillen. Daarnaast hebben we ook te maken met iemands persoonlijke leerstijl. Al deze facetten zijn van invloed op het succesvol bereiken van het einddoel en zullen uiteindelijk het resultaat garanderen.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.