Ook in ons aanbod: Coaching Zakelijke Persoonlijkheid

04 apr Ook in ons aanbod: Coaching Zakelijke Persoonlijkheid

“Werk jij met iemand die doet? Iemand waarvan je weet en merkt dat dit niet het eigenlijke gedrag is! Met andere woorden: mensen die een masker hebben; mensen ook die niet passen in het bedrijfsplaatje.”

Niet alle kwaliteiten zijn zichtbaar op papier. Denk daarbij aan zaken zoals organisatorische en communicatieve vaardigheden, goed functioneren in een team, sterke leiderschapsvaardigheden, gedrevenheid en initiatief durven nemen. Om er voor te zorgen dat er geen verrassingen op je pad komen, is het ontwikkelen van een zakelijke persoonlijkheid belangrijk. Het gaat hierbij niet om het creëren van een master. Integendeel. Centraal staat het werken aan een authentieke en oprechte persoonlijkheid die past binnen de omgeving waarin wordt geacteerd. Poppenkast spelen leidt al op korte termijn tot spanningen en dat wil toch niemand.

Het resultaat van dit privé coachingstraject is dat er na afloop sprake is van een persoon met een gebalanceerde persoonlijkheid die zich moeiteloos aan kan passen aan de (werk)omgeving.

Onderstaand kunt u onze training vinden:
–  Privé coaching Zakelijke Persoonlijkheid

Tags:


Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.