Alle sectoren

Gratis training volgen

Profiteer vanaf 1 juli 2021 van onze gratis online scholingstrajecten ter waarde van € 1.250,-

NL leert door

Kosteloos een training of opleiding volgen (alle sectoren)

De Covid-19 uitbraak heeft gezorgd voor een enorme spanning op de arbeidsmarkt. Meer dan ooit is het daarom belangrijk dat we productief, duurzaam en wendbaar inzetbaar blijven. Nu onze economie door de pandemie hard is geraakt, biedt de overheid een subsidieregeling aan waarmee je je kosteloos kunt bijscholen en je positie op de arbeidsmarkt verbetert met inzet van scholing: ‘NL leert door’.

Kom ik hiervoor in aanmerking?
Ben jij zelfstandig ondernemer, ZZP’er, flexwerker, in loondienst of op zoek naar werk?
Ben je minimaal 18 jaar en nog niet met pensioen?
Dan kan je je kosteloos laten bij- of omscholen via deze regeling.

Kan ik hiervoor terecht bij Tailor iT?
In de afgelopen periode heeft Tailor iT hard gewerkt aan het samenstellen van online trainingen die in het kader van de subsidieregeling ‘NL leert door’ van juli 2021 t/m mei 2022 gratis worden aangeboden.

Hierbij kijken we naar de volgende mogelijkheid:

Categorie C ter waarde van € 1.250,-: Online trainingen waarbij je virtueel getraind wordt in de Office 365 tools en één, op het bij jou passende niveau, Office 365 pakket (MS Excel, MS Outlook, MS PowerPoint of MS Word) aangevuld met aanvangs- en certificeringstoets, proctoring en e-Learning.

Start traject
We starten het traject voor alle sectoren vanaf 1 juli. Na je inschrijving ontvang je van ons de officiële inschrijfformulieren. Deze dien je ingevuld aan ons te retourneren waarna je van ons een definitieve bevestiging ontvangt. Het gratis aanbod is beschikbaar zolang de subsidie strekt. Voorwaarde is wel dat jij je scholingstraject positief afsluit. Je krijgt bij de training persoonlijke begeleiding om jouw leerdoelen te realiseren.

Samenwerking
De aanvraag voor het traject voor alle sectoren is ingediend in samenwerking met diverse opleiders: Berlitz Schools of Languages en Amice.

  • Vul hier uw bericht in...
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.