Microsoft Replacement Exams

08 nov Microsoft Replacement Exams

Op termijn gaan vele Microsoft examens “met pensioen”. Hoewel deze examens vanaf de pensioendatum komen te vervallen, worden de meesten ervan vervangen door een nieuwere en modernere generatie examens, ook wel Replacement Exams genoemd.

Hoewel de naamgeving doet vermoeden dat het tijdelijke examens zijn, is niets minder waar dan dat. Het enige dat Microsoft probeert te bereiken is dat het eenvoudiger moet worden om de nieuwe examens te plotten door slim gebruik te maken van de huidige examens. Tevens weten de mensen zo welke examens ze moeten doen om hun certificeringen te upgraden naar het nieuwe Role-based model dat Micrososft onlangs geïntroduceerd heeft.

In dit item worden de examens die met pensioen gaan, afgezet tegen de Replacement Exams. De bedoeling is dat er hierdoor een kort overzicht ontstaat welke eenvoudig te gebruiken is.

Examens die per 31 december 2018 met pensioen gaan:

Examens die per 31 maart 2019 met pensioen gaan:

Examens die per 30 juni 2019 met pensioen gaan:

Replacement Exams welke op dit moment bekend zijn:Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.