Klantervaringen

Klantervaringen

Het rendement dat wij onze relaties bieden, bereiken we door onze manier van werken: resultaatgericht, proactief, kwaliteit, begeleiding tijdens trainingen en stimuleren tot ontwikkeling.

“In onze organisatie werken we naast een afdeling binnendienst, met veel accountmanagers die het meest van de tijd buiten de deur zijn. Bij ons is de communicatie via de computer van levensbelang. Voor het maken van afspraken en het mailen naar elkaar gebruiken we MS Outlook 2010.

We liepen continu tegen het probleem aan dat iedereen verschillend met het programma werkte. De ene collega mailde altijd met heel veel CC’s. De andere plande een afspraak die verder intern bij niemand bekend was.

Tailor iT Training heeft bij ons in het bedrijf een cursus MS Outlook verzorgd waarin elke collega precies dat kon leren wat hij of zij nodig had.

Er werd gestart met een individuele intake. Zo werd voor iedereen duidelijk welke kennis hij/zij al had en waar het nog aan ontbrak. Vervolgens is voor iedereen een individueel traject bepaald aan de hand van de onderwerpen die hij/zij nodig hadden. We hebben allemaal op het zelfde moment de training gevolgd. Je werkte als het ware je eigen programma af. De trainer liep rond en hielp je met de lesstof en de opdrachten als je dat wilde. Na de cursus werkte iedereen op dezelfde manier, sneller met MS Outlook 2010 en we kennen de tips & trucs. Bij ons is er dus geen miscommunicatie meer!”

“Ik moet tweewekelijks de cijfers van mijn afdeling rapporteren aan de directie. Het kostte mij altijd erg veel tijd om de gegevens van mijn collega’s te verzamelen en vervolgens te verwerken in één rapportage. Alle gegevens die ik kreeg aangeleverd verschilden van elkaar en waren op een andere manier in verschillende programma’s weergegeven. Ik verzamelde alles in MS Excel.

Omdat ik er erg veel tijd mee kwijt was heeft onze P&O manager Tailor iT Training benaderd en hen het probleem voorgelegd. De uitkomst is fantastisch! Niet alleen heeft de hele afdeling een cursus MS Excel, die specifiek gericht was op het maken van formules en weergeven van rapportages, gehad.

De trainer is later ook nog een hele dag op de afdeling geweest en heeft ons tijdens het werken nog ondersteund bij vragen. Ook heeft hij een aantal standaard rapportages gemaakt zodat we alleen maar de cijfers hoeven in te voeren. Ik wist niet dat MS Excel zo’n handig programma was.

Ik doe mijn werk nu stukken sneller en met 100% meer plezier!”

“Naast het agendabeheer en maken van notulen, ben ik intern ook verantwoordelijk voor het maken van de maandelijkse nieuwsbrief ten behoeve van het personeel. Ik ben al 27 jaar werkzaam bij het bedrijf en heb me het hele computergebeuren zelf aangeleerd. Dat ging eigenlijk altijd wel goed, dacht ik. Tot ik de interne nieuwsbrief moest gaan verzorgen.

Het verzamelen, nakijken en verbeteren van alle geleverde stukjes tekst van mijn collega’s is een hels karwei. Dan wil je natuurlijk ook nog dat het er leuk uitziet. Mijn directeur controleerde altijd als laatste het resultaat en dan moest er nog een hele hoop gewijzigd worden. Ik heb zelfs op een gegeven moment gezegd dat ik het niet meer wilde doen. Toen kwam ik terecht op de website van Tailor iT Training in Tilburg. Ik heb me direct ingeschreven voor een privé-/maatwerktraining MS Word.

Ik heb de behoeftescan gedaan, en daaruit bleek dat ik gelijk een vervolg cursus kon volgen. Als ik daarmee klaar ben wil ik ook nog graag een cursus Publisher gaan doen, zodat ik de nieuwsbrief ook in een mooi ontwerp kan maken.”

“Nadat de keuze op Tailor iT Training was gevallen, volgde er twee gesprekken: een kennismakinggesprek en een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek is er gesproken over de verschillende trainingsvormen. Wij wilden geen standaard Citrix en VMWare training vanwege de verschillende niveaus van de cursisten. Tailor iT Training biedt veel verschillende trainingsvormen: van open inschrijvingen, fast track, klassikaal maatwerk, zelfstudie via e-learning tot interne (maatwerk) trainingen bij relaties. Wij hebben gekozen voor de interne maatwerktraining zodat de IT -medewerkers op kantoor konden blijven waardoor er geen extra reistijd was. De interne maatwerktrainingen zijn perfect aan te passen aan de verschillende instapniveaus van de cursisten.”

Het resultaat

”Het is altijd lastig om te meten of het geleerde daadwerkelijk in praktijk wordt gebracht. Maar gezien de evaluaties en de reacties van de cursisten denk ik dat we gerust kunnen zeggen dat het een zinvolle training is geweest. De medewerkers hebben veel meer kennis om met elkaar te sparren en of met elkaar over te praten. Dus ook voor het teamgevoel is het erg nuttig geweest.” Na de training wordt er ook veel zorg besteed aan de evaluaties. Deze worden besproken in een evaluatiegesprek kort na het afsluiten van de training. De doorlooptijd van offerte aanvraag tot de evaluatie van de training is heel kort geweest. Dat was erg prettig, er werd snel aan onze vraag voldaan.”

Reactie van enkele cursisten:

  • Perfect, zelden zo’n fijne manier van trainen meegemaakt.
  • Erg duidelijk door de focus op praktijkvoorbeelden.
  • De trainer bezat veel praktijkkennis.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij vinden het bovenal belangrijk om een langdurige relatie met u en uw cursisten aan te gaan.
Om dit te bereiken houden wij onze kernwaardes altijd voor ogen.
We onderscheiden ons op een aantal vitale punten:

Open communicatie

Snelle, flexibele manier van werken

Deskundigheid

Betrouwbaarheid

Persoonsgerichte aanpak

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.