Kennismakingsavonden met de Wereld van Verschil

19 feb Kennismakingsavonden met de Wereld van Verschil

Nieuwsgierig naar uw gedragsstijl in de Wereld van Verschil? Kom dan kennismaken met deze DISC methodiek tijdens een introductieavond op ons kantoor in Breda.

Het wordt een leuke, interactieve kennismaking met de methode van MapsTell waarbij gedrag letterlijk in kaart wordt gebracht. Inlooptijd is om 18:30 uur. De workshop zal van 19:00 – 21:30 uur duren.

Iedere deelnemer ontvangt zijn of haar eigen PersonalMap. De plaatsnamen op deze kaart vertellen alles over jouw gedragsstijl, hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Deze kaart zegt dus naast waar je bent, ook wie je bent! Na de workshop heb je meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen van het DISC model. PersonalMapping wordt ingezet bij diverse soorten gedragsinterventies. Denk aan persoonlijke effectiviteit in bewustwording van jezelf. In interpersoonlijke communicatie tussen mensen. En ook in teameffectiviteit voor de optimaliseringen van teams binnen organisaties en bedrijven. De inzet betreffende leiderschap en verkoop zijn onderdelen van de ProfessionalMapping.

Tijdens de workshop leer je:

  • Het herkennen van andere stijlen
  • De uitersten in de Wereld van Verschil kennen.

Via deze link komt u op de pagina van de introductieavond. Hier ziet u de verschillende data en prijs & kunt u zich inschrijven.

 Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.