ISTQB trainingen

09 feb ISTQB trainingen

Tailor iT Training verzorgt diverse Testmethode trainingen, waaronder ISTQB trainingen.

ISTQB Foundation

Veel organisaties opereren in een internationale omgeving. In een dergelijke omgeving is goede communicatie extra belangrijk. Daarvoor is een eenduidig begrippenkader binnen een testproject een randvoorwaarde. De International Software Testing Qualifications Board (ISTQB) zorgt onder andere voor dit eenduidige begrippenkader op het gebied van testen.
Daarnaast biedt ISTQB een raamwerk voor testen en een internationaal certificeringprogramma waarbij inmiddels meer dan 50 landen zijn aangesloten.
Tijdens de ISTQB Foundation training leert u wat dit raamwerk inhoudt. Tevens wordt u voorbereid op het examen dat leidt tot het wereldwijd erkende ISTQB Foundation certificaat.

TMap NEXT en ISTQB sluiten uitstekend op elkaar aan

ISTQB biedt een raamwerk voor testen en geeft aan wat u dient te doen op het gebied van testen. TMap NEXT gaat verder; TMap NEXT is een methode, die ook aangeeft hoe u te werk gaat.
De TMap NEXT trainingen en ISTQB trainingen sluiten dus uitstekend op elkaar aan. ISTQB is echter ook zelfstandig toepasbaar of in combinatie met andere testmethoden.

ITSQB Foundation: de basistraining op het gebied van ISTQB trainingen

ISTQB Foundation is de basistraining op het gebied van de ISTQB. trainingen Tijdens deze training maakt u kennis met de begrippen en beginselen van ISTQB. Het behandelen van de theorie wordt hierbij afgewisseld met individuele en groepsopdrachten. De ISTQB Foundation training is geschikt voor Gebruikers, Ontwikkelaars, Projectmanagers, Teammanagers en Beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten.

Deze ISTQB Foundation training bereidt u voor op het ISTQB Foundation examen. Dit examen is inbegrepen in deze training.

Het bezit van het ISTQB Foundation certificaat is een randvoorwaarde voor deelname aan de ISTQB Advanced Test Manager training.

ISTQB Advanced Test Manager

Veel organisaties opereren in een internationale omgeving. Tijdens de ISTQB Advanced Test Manager training maakt u kennis met het wereldwijd erkende raamwerk van ISTQB.
Dit raamwerk geeft u inzicht in het managen en uitvoeren van testprocessen in een dergelijke internationale omgeving. Na het volgen van deze training bent u in staat situaties binnen testprocessen te analyseren en praktische oplossingen te implementeren. U krijgt hiervoor de nodige hulpmiddelen aangereikt zoals spreadsheets, sjablonen en utilities.
De ISTQB Advanced Test Manager training geeft u bovendien een internationaal begrippenkader. Op deze manier bent u in staat het testproces efficiënter en effectiever te managen binnen uw eigen (internationale) organisatie. Tijdens deze training verdiept u dus uw testmanagement kennis met ISTQB. Bovendien bereidt u zich voor op het ISTQB Advanced Test Manager examen.

De ISTQB Advanced Test Manager training is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met het managen van testprocessen, zoals Testcoördinatoren en Testmanagers. De training is verder geschikt voor iedereen die het ISTQB Advanced Test Manager certificaat wil behalen. Denk hierbij aan Projectmanagers, Quality Assurance Managers en Development Managers, die in aanraking komen met het aansturen van testprocessen.

Tijdens de ISTQB Advanced Test Manager training wisselen presentaties, oefeningen, spelelementen, competities en individuele puzzels elkaar af. Op deze manier maakt u zich het managen van testprocessen volgens ISTQB Advanced op een interactieve en interessante manier eigen.

Deze ISTQB Advanced Test Manager training bereidt u voor op het ISTQB Advanced examen. Dit examen is inbegrepen in deze training.

Tevens kunnen wij de ISTQB trainingen bij u Incompany en als maatwerktraining verzorgen.
Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze ISTQB trainingen, neemt u dan contact met ons op.

 Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.