Introductie

07 dec Introductie

Tailor iT Training is altijd in beweging. Ook nu, met in het achterhoofd onze opdrachtgevers die wij willen bieden zij echt nodig hebben. Vandaar dat wij, 3 jaar geleden, ervoor hebben gekozen om naast de activiteiten die u van ons gewend bent, ons ook te richten op training en coaching op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden.

Tailor iT Training werkte altijd al samen met trainers en coaches die wij, naar aanleiding van klantvragen, aan ons hebben weten te binden. Het is echter nooit onze hoofdactiviteit geweest. Die ligt immers op het gebied van een breed aanbod op IT-(eind)gebruikersvraagstukken. De laatste tijd hebben wij echter gemerkt dat er bij onze opdrachtgevers ook andere vragen naar boven komen en als opleidingsadviseur vonden en vinden wij het ook onze taak onze opdrachtgevers te helpen met het oplossen van en het invullen van deze vraagstukken. Dat heeft ons ertoe gebracht te starten met een gespecialiseerde tak die zich expliciet gaat bezig houden met vraagstukken op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden in de vorm van opleidingsadvies, training en coaching voor individuele medewerk(st)ers, teams en dus ook uw organisatie.

Om deze klus te klaren, hebben wij een nieuwe collega, in de persoon van Robert Jan Kramer, aangetrokken . Hij is al jaren actief in het vak als opleider, trainer, coach en adviseur en heeft in die hoedanigheid bij en voor uiteenlopende kleine en grote bedrijven, instellingen en organisaties in en buiten Nederland gewerkt. Kijk voor meer informatie op zijn LinkedIn-profiel.Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.