Gratis webinar MicroTraining2Go – Work Life Balance exclusief voor ú!

11 mrt Gratis webinar MicroTraining2Go – Work Life Balance exclusief voor ú!

Deze maand is het een jaar geleden dat de COVID-19 pandemie in Nederland uitbrak. Wat dat met mensen heeft gedaan, lezen we inmiddels dagelijks in de krant. Het scheidingslijntje tussen werk en privé is door onder andere het thuiswerken flinterdun geworden. Voor velen eist dat balanceren op een dun koordje zijn tol. Tailor iT Training en Tailor You hebben echter de skills in huis om de mindset te veranderen met een revolutionaire nieuwe leermethodiek genaamd MicroTraining2Go.

MicroTraining2Go
Tailor iT Training en Tailor You bieden een scala aan trainingsmogelijkheden. Geheel nieuw is de MicroTraining2Go begeleide e-learning / online training. Een innovatieve leersoftware gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Per 1 februari jl. biedenwij deze Micro-Learning methodiek in de vorm van vele begeleide e-learning trajecten over diverse onderwerpen aan. Wilt u meer informatie over deze nieuwe leersoftware, kijk dan op onze website.

Gratis webinar MicroTraining2Go – Work Life Balance door Martine Brandt
Work Life Balance is één van de trainingen die op de MicroTraining2Go methode is gestoeld. Deze training staat geheel in het teken van het evenwicht tussen werk en privé. Een knelpunt voor velen in dit corona tijdperk. Wij hebben de handen ineengeslagen en besloten onze klanten een gratis reset, in de vorm van een webinar, aan te bieden. Hiervoor hebben wij Martine Brandt, niet de eerste de beste coach op het gebied van welzijn, gevraagd. Met 28 jaar ervaring heeft ze klanten, van het Ministerie van Sociale Zaken tot de Kunsthal, gecoacht waarbij het welzijn van de mens centraal staat.

Een interessante én leerzame kennismaking
Leuker kunnen we het niet maken: kennismaken met MicroTraining2Go door het volgen van een webinar die u helpt de regie over uw tijd terug te krijgen.
In deze Work Life Balance webinar bespreekt Martine onder andere de oorzaak van dat dunne scheidingslijntje tussen werk & privé en maakt ze u bewust van de mogelijkheden die ervoor zorgen dat uw leven meer in balans komt. Wilt u meer weten over de Work Life Balance – begeleide e-learning, kijk dan op onze website.

Grijp de gratis kans op meer balans
U hoeft slechts één uurtje in uw agenda te reserveren om te profiteren van de gouden tips van Martine op de MicroTraining2Go manier: donderdag 25 maart van 09:00 tot 10:00 uur.

U kunt zich hier inschrijven. Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u tijdig de uitnodigingslink.

Mocht u naar aanleiding van het Webinar interesse in de Work Life Balance – begeleide e-learning hebben, meld u zich dan binnen 14 dagen na afloop van het Webinar aan. U ontvangt dan 15% korting op de begeleide e-learning.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan dit kleine gebaar met een groot resultaat.

Team Tailor iT Training en Tailor YouMeer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.