CIPM

15 mei CIPM

CIPM is dé internationaal erkende certificering op het gebied van privacy management. In de CIPP/E training leert u alles over Europese en lokale wet- en regelgeving. In deze training leert u hoe u deze binnen een organisatie toepast in een privacy officer- of manager rol. Dit maakt CIPM in combinatie met CIPP/E ook een geschikte keus wanneer u de rol van Functionaris Gegevensbescherming (FG) nastreeft.

Tot voor kort was het alleen mogelijk om een CIPM training te volgen op jaarlijkse IAPP congressen. Naast meer flexibiliteit zijn uw belangrijkste voordelen een kleinere groepsgrootte met meer ruimte voor interactie en de garantie op een Nederlandstalige zeer ervaren trainer die kennis heeft van de lokale Nederlandse privacy situatie zoals de Wbp.

Na het volgen van deze training is het mogelijk om examen te doen en de bijbehorende CIPM titel te behalen. In CIPM past u de juridische kennis uit CIPP/E praktisch toe in de rol van privacy officer of manager. Aan bod komen zaken als het opstellen van een privacy programma op organisatieniveau, meetbaar maken van de effectiviteit ervan, privacy impact analyses, omgaan met privacy incidenten en compliance monitoring.

Benieuwd naar deze training? Deze kunt u hier vinden.Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.