Logo TailorIT

Office trainingen

Leer alleen die kennis en vaardigheden die u direct kunt toepassen in uw werk. Tailor iT maakt leren weer leuk!

Ons aanbod MS Office trainingen

Voor het bijhouden van de snelle ontwikkelingen in de ICT, is constante opleiding, training en regelmatige certificering noodzakelijk. Tailor iT Training heeft leerconcepten ontwikkeld die een efficiënte, snelle en effectieve toename van kennis en vaardigheden stimuleren. Het zijn stuk voor stuk maatwerktrajecten waarbij zowel zelfstudie, individuele coaching, als klassikale begeleiding in groepsverband mogelijk zijn.

MediaPlus e-learning 

MediaPlus e-learning is een flexibel aanpasbare online opleiding voor computergebruikers, ontworpen om mensen vaardig te laten worden in kantoor toepassingen. De MediaPlus e-learning trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften en niveau's en geschikt voor zowel beginners, gevorderde en expert office gebruikers. Iedere cursist verwerft praktische computer vaardigheden, afgestemd op zijn professionele taken.

MediaPlus heeft een unieke interactieve online technologie in de live Office omgeving en onderscheidt zich hierin van alle andere e-learning methodes. Instaptoetsen meten individuele vaardigheden en worden omgezet in een training op maat welke op de behoefte van de cursist is afgestemd.

Meer informatie MediaPlus e-learning

Aanvullende trainingen

Aansluitend op het aanbod van de Microsoft Office trainingen bieden wij aanvullende trainingen aan, zoals bijvoorbeeld MS SharePoint, MS Office in de Cloud en Adobe grafische cursussen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij vinden het bovenal belangrijk om een langdurige relatie met u en uw cursisten aan te gaan.
Om dit te bereiken houden wij onze kernwaardes altijd voor ogen.
We onderscheiden ons op een aantal vitale punten:
  • Open communicatie
  • Snelle, flexibele manier van werken
  • Deskundigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Persoonsgerichte aanpak

Neem contact op

Quick Reference Cards

Als cursusmateriaal ten behoeve van migratietrainingen en/of workshop sessies bieden wij Quick Reference Cards (QRC's) aan.
Dit is een handig hulpmiddel bij de migratie naar een nieuwe MS Office versie.
Een QRC is een kaart op A-4 formaat die de medewerk(st)ers naast hun computer kunnen leggen om snel functionaliteiten op te kunnen zoeken en om snel hun weg te kunnen vinden in het gebruik van het nieuwe lint/ribbon.
Hieronder treft u de beschikbare QRC's aan, welke u gratis kunt downloaden: 

QRC - MS Office 2010

Indien u een Quick Reference Card voor een andere MS Office versie wilt ontvangen, neemt u dan contact met ons op, zodat wij u deze digitaal kunnen toesturen.