Logo TailorIT

MS Office trainingen

 • MS Access 2003 Basis

  Gedurende de tweedaagse MS Access 2003 Basis training leert u in MS Access 2003 snel en eenvoudig een database op te zetten. Tevens leert u de regels hiervoor kennen en toepassen. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u MS Access kunt laten werken met MS Excel, MS Word en MS Outlook bestanden en e-mails. Met de juiste tips en trucs leert u in een handomdraai afspraken te verwerken en uw bedrijfsprocessen snel en overzichtelijk te plannen en te beheren. U kunt filteren en zoeken op trefwoorden en snel beschikken, via overzichten en grafieken, over rapportages en managementinformatie. Bovendien zult u in staat zijn efficiënt te werken met adresbestanden, mailingen en etiketten en kunt u snel gegevens van uw relaties, zoals offertes en facturen of andere MS Word bestanden, vinden en raadplegen. Na de cursus zult u over de benodigde kennis beschikken om in de praktijk flinke tijdsbesparingen mogelijk te maken.

  2 dagen

  € 590,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Access 2003 Vervolg

  Als u de basisbeginselen al voldoende beheerst, maar nog meer uit MS Access 2003 wilt halen, kunt u in onze tweedaagse MS Access Vervolg training meer leren over hoe u op een juiste manier een database kunt vormgeven met de geavanceerde mogelijkheden van Access. Zoals het werken met draaitabellen, besturingselementen en het werken met macro’s. U leert welke elementen en keuzeknoppen u kunt gebruiken bij het ontwerpen van een database en zult in staat zijn werkbalken en menu’s te maken, aan te passen en te verwijderen. Gedurende de cursus wordt u ook bekend gemaakt met de mogelijkheden om een database te beveiligen, u leert welke rechten er zijn en hoe u machtigingen toe kunt voegen. Als de fundamenten van een database niet goed zijn zult u daar vaak pas in een later stadium achterkomen. In deze cursus leert u hoe u deze fundamenten het beste kunt leggen. U leert hoe u programmafouten op kunt sporen en hoe u macro’s kunt maken, testen en uitvoeren. Bovendien weet u na de cursus hoe u het beste tabellen en relaties op kunt bouwen en hoe u de database opdracht kunt geven om rapporten of formulieren te realiseren.

  2 dagen

  € 630,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Access 2007 Basis

  Gedurende de tweedaagse MS Access 2007 Basis training, leert u in MS Access 2007 snel en eenvoudig een database op te zetten en leert u de regels hiervoor kennen en toepassen. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u MS Access kunt laten werken met MS Excel, MS Word en MS Outlook bestanden en e-mails. Met de juiste tips en trucs leert u in een handomdraai afspraken verwerken en uw bedrijfsprocessen snel en overzichtelijk te plannen en beheren. U kunt filteren en zoeken op trefwoorden en snel beschikken over rapportages en managementinformatie via overzichten en grafieken. Bovendien zult u in staat zijn efficiënt te werken met adressenbestanden, mailings en etiketten en kunt u snel gegevens van uw relaties vinden en raadplegen, zoals offertes en facturen of andere MS Word bestanden. Na de cursus zult u over de benodigde kennis beschikken, om in de praktijk flinke tijdsbesparingen mogelijk te maken.

  2 dagen

  € 590,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Access 2007 Vervolg

  Als u de basisbeginselen al voldoende beheerst, maar nog meer uit MS Access 2007 wilt halen, kunt u in onze tweedaagse MS Access 2007 Vervolg training meer leren over hoe u op een juiste manier een database kunt vormgeven met de geavanceerde mogelijkheden van MS Access. Zoals het werken met draaitabellen, besturingselementen en het werken met macro’s. U leert welke elementen en keuzeknoppen u kunt gebruiken bij het ontwerpen van een database en zult in staat zijn werkbalken en menu’s te maken, aan te passen en te verwijderen. Gedurende de cursus wordt u ook bekend gemaakt met de mogelijkheden om een database te beveiligen, u leert welke rechten er zijn en hoe u machtigingen toe kunt voegen. Als de fundamenten van een database niet goed zijn zult u daar vaak pas in een later stadium achterkomen. In deze cursus leert u hoe u deze fundamenten het beste kunt leggen. U leert hoe u programmafouten op kunt sporen en hoe u macro’s kunt maken, testen en uitvoeren. Bovendien weet u na de cursus hoe u het beste tabellen en relaties op kunt bouwen en hoe u de database opdracht kunt geven om rapporten of formulieren te realiseren.

  2 dagen

  € 630,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Access 2010 Basis

  Gedurende de tweedaagse cursus MS Access 2010 Basis, leert u in MS Access snel en eenvoudig een database op te zetten en leert u de regels hiervoor kennen en toepassen. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u MS Access kunt laten werken met MS Excel, MS Word en MS Outlook bestanden en e-mails.

  2 dagen

  € 630,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Access 2010 Vervolg

  Als u de basisbeginselen al voldoende beheerst, maar nog meer uit MS Access 2010 wilt halen, kunt u in onze tweedaagse MS Access Vervolg training meer leren over hoe u op een juiste manier een database kunt vormgeven met de geavanceerde mogelijkheden van MS Access 2010 zoals bijvoorbeeld het werken met draaitabellen, besturingselementen en het werken met macro’s.

  2 dagen

  € 630,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Access 2013 Basis

  Gedurende de tweedaagse MS Access Basis 2013 training, leert u in MS Access 2013 snel en eenvoudig een database op te zetten en leert u de regels hiervoor kennen en toepassen. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u MS Access 2013 kunt laten werken met MS Excel, MS Word en MS Outlook bestanden en e-mails.

  2 dagen

  € 630,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Access 2013 Vervolg

  Als u de basisbeginselen al voldoende beheerst, maar nog meer uit MS Access 2013 wilt halen, kunt u in onze tweedaagse MS Access 2013 Vervolg training meer leren over hoe u op een juiste manier een database kunt vormgeven met de geavanceerde mogelijkheden van MS Access 2013, zoals bijvoorbeeld het werken met draaitabellen, besturingselementen en het werken met macro’s.

  2 dagen

  € 630,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?