Logo TailorIT

Management trainingen

 • 20409: Server Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center (MOC20409)

  populair

  Get hands-on instruction and practice implementing Microsoft Server Virtualization with Windows Server 2012 R2 Hyper-V and System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager in this 5-day Microsoft Official Course.

  5 dagen

  € 2.345,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • Adobe Acrobat X Pro - PDF beheer in de Office-omgeving

  populair

  Adobe Acrobat X Pro is een applicatie om PDF-bestanden (Portable Document Format) te kunnen bekijken, aanmaken, aanpassen, zoeken en printen. Met Adobe Acrobat X Pro kunt u uw zelfgemaakte folders, flyers, en nieuwsbrieven omzetten naar professionele PDF bestanden voor drukwerk en digital publishing. Grote voordelen van het werken met Adobe Acrobat X Pro zijn de geavanceerde bewerkingsmogelijkheden zoals PDF bestanden als MS Word documenten opslaan met behoud van lay-out, fonts, tabellen, etc., en bestanden van verschillende applicaties samenvoegen tot één document. Door gebruik van notities, markeringen en onderstrepingen kan commentaar aan PDF documenten toegevoegd worden. Met Adobe Acrobat X Pro bent u ook in staat om de verschillen tussen twee documenten automatisch te vergelijken en markeren.

  2 dagen

  € 755,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • Bootcamp MCSA Windows Server 2012

  populair

  De Bootcamp MCSA Windows Server 2012 is een combinatie van zelfstudie, onder begeleiding van een mentor en klassikaal trainen. De examens worden tijdens het klassikale traject afgenomen. De Bootcamp MCSA Windows Server 2012 is verdeeld in 3 modules. Na het bestuderen van iedere module, volgt een tweedaags klassikaal traject. U bent slechts 6 dagen (3x2) van uw werkplek voor de volledige MCSA Windows Server 2008 certificering.

  6 dagen

  € 3.915,00
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • McAfee ePO 5.1 masterclass

  populair

  Deze McAfee ePO 5.1 masterclass is bedoeld voor beheerders met ervaring met McAfee ePO die hun kennis willen opfrissen en/of nieuwe inzichten en tips kunnen gebruiken.

  1 dagdeel

  € 350,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Office 2013 Migratietraining

  populair

  In deze migratietraining van één dag is, naast uitleg over de grootste noviteiten en verschillen ook ruimte om kennis en vaardigheden van de MS Office applicaties uit te breiden en de nieuwe mogelijkheden te leren gebruiken. Tijdens deze trainingen in groepen van maximaal 10 deelnemers wordt theorie afgewisseld met praktijk.

  1 dag

  € 295,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • MS Visio 2010

  populair

  Gedurende de MS Visio 2010 training maken wij computergebruikers bekend met de basismogelijkheden van MS Visio 2010, zoals het maken van tekeningen, schema’s en diagrammen. In plaats van statische afbeeldingen en informatie te gebruiken, zult u leren hoe u gegevens verbonden diagrammen kunt maken die de gegevens duidelijker weergeven, eenvoudig te vernieuwen zijn en uw productiviteit aanzienlijk kunnen verhogen.

  2 dagen

  € 780,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • Presenteren met Prezi

  populair

  In deze training ligt de nadruk op het toepassen van elementaire basistechnieken in Prezi en het verkrijgen van inzicht in de structuur van dit programma. Ook komen het opbouwen van presentaties, de opbouweffecten en de afdrukmogelijkheden aan de orde in deze praktijkgerichte training. Na afloop van de training kunt u verzorgde presentaties maken.

  1 dag

  € 295,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • Prive Coaching Traject

  populair

  Tijdens een intake gesprek bepaalt de coach gezamenlijk met u als relatie welke doelstellingen er met het traject bereikt dienen te worden. Voorbeelden hiervan zijn: management vaardigheden in het algemeen of specifiek positief leidinggeven, feedback geven, omgaan met weerstand, het motiveren van teamleden en time management.

  3 sessies

  € 900,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • Toveren met MS Office 2010

  populair

  Je leert werken met sneltoetsen, handig navigeren en snelheid verhogen. Na afloop ben je in staat om eenvoudig en snel een organigram of grafiek te maken, een agenda op te stellen, een etiket te printen of een hele mailing te verzenden. Je leert spreadsheets en formules zo op te zetten dat fouten voorkomen worden, makkelijk grote vergaderingen plannen en coördineren en veel meer andere handigheidjes om je professioneel te onderscheiden.

  2 dagen

  € 695,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?
 • VBA Office inleiding

  populair

  Bent u al goed thuis in de MS Office programma’s? Weet u al hoe u macro’s kunt maken maar loopt u tegen de grenzen aan? Dan is dit het moment dat u een kijkje moet gaan nemen in de wereld van het programmeren in VBA (Visual Basic for Applications). Let op: VBA is geen Visual Basic, maar Visual Basic for Applications. VBA wordt alleen gebruikt in combinatie met Office programma’s zoals MS Excel, MS Word of MS Access. Het is een algemene inleiding voor het programmeren in VBA.

  2 dagen

  € 830,--
  per persoon, excl. BTW Andere aanpak?